fbpx

Duik fris het nieuwe jaar in!

Stap uit je comfortzone en start het nieuwe jaar met een unieke ervaring! Als blijk van waardering willen we jullie uitnodigen voor een bijzondere Koude Training en Ademhalingsworkshop op 7 januari 2024, van 10.00 tot 14.00 uur, op onze prachtige locatie aan de Leeuweriklaan 15 walk.

Deze verfrissende training wordt verzorgd door niemand minder dan Elroy Lemmens Coaching, een expert op het gebied van koude training en ademhalingstechnieken. Benieuwd naar wat deze dag inhoudt? Neem een kijkje op de speciale trainingspagina: Elroy Lemmens Coaching – Koude Training en Ademhalingsworkshop.

Wat kun je verwachten tijdens de training?

  • Inzicht in stress: Begrijp hoe stress ontstaat en leer effectieve methoden om het te beheersen.
  • Lichamelijke reacties op kou: Ontdek hoe koude invloed heeft op je lichaam en gebruik het als instrument voor mentale en fysieke veerkracht.
  • Ademhalingstechnieken: Leer diverse ademhalingstechnieken om stress te verminderen en een gevoel van kalmte te bevorderen.
  • Koude training: Ervaar de kracht van koude training door ijsbaden en andere oefeningen, en train je lichaam en geest voor stressvolle situaties.
  • Praktische toepassing: Integreer ademhalingstechnieken en koude training in je dagelijks leven voor een gezondere levensstijl.
  • Ondersteunende omgeving: Deel ervaringen in een veilige omgeving onder begeleiding van Elroy en zijn ervaren team.

Hybrid Pools streeft ernaar om meer te bieden dan alleen zwembaden. We willen onze zwembaden een dubbelfunctie geven, zodat je zelfs in de winter kunt genieten van koude trainingssessies. Deze compleet verzorgde dag omvat niet alleen de deskundige begeleiding van Elroy, maar ook de faciliteiten en catering door Hybrid Pools.

Wat moet je meenemen? Zorg ervoor dat je zwemkleding, een handdoek en eventueel een badjas en slippers bij je hebt. Kom gerust met twee, en laat ons weten als je nog een extra persoon wilt meebrengen, gezien de beperkte beschikbare plaatsen.

Direct aanmelden?
Inschrijven kan eenvoudig door een Whatsappje te sturen naar Roy op 0612782444.

Mis deze kans niet om stress te herkennen, reguleren en verminderen, en leid een gezonder, gelukkiger en stressvrijer leven.

Tot dan!

Sportieve groeten,

Roy de Poolboy

Elroy Lemmens 

Expert op het gebied van ijsbad- en ademhalingstraining.

De Locatie 

Ons demobad (de Family Pool) ook ijskoud het beste!

Menu