fbpx

Samen kennen en kunnen we meer!

Om onze uitgangspunten comfort en efficiëntie eer aan te doen werken we met leveranciers die hoogwaardige producten leveren, een gestroomlijnd orderproces  voeren en als partners met ons samenwerken. De keuze was snel gemaakt om een samenwerking met Pomaz aan te gaan.

Pomaz is een in Geldrop (vlakbij Eindhoven) gevestigde zwembad groothandel. Met een ruim assortiment aan hoogwaardige producten voor de zwembadbranche bieden zij voor ons een one-stop-shopping mogelijkheid.

Pomaz is enkele jaren geleden verenigd bij de Pollet Pool Group (PPG) en heeft zo de marktpositie kunnen versterken, productaanbod en de voorraadposities kunnen optimaliseren. Als zwembadbouwer kunnen we hierdoor snel blijven schakelen en een vlotte doorlooptijd blijven bieden voor jou als klant.

Naast de aangename praktische kant, is Pomaz een onderscheidende organisatie waar het team een groot verschil maakt. Het bedrijf bestaat het uit een hecht en stabiel team van mensen die er gemiddeld zo’n 10 jaar of meer werken. Met teams van eigen specialisten op product- of productgroep niveau kunnen wij als Hybrid Pools excelleren in het realiseren van de mooiste en best geïsoleerde Zwembaden of Plunge Pools. En kunnen en kennen we samen meer bereiken.

Zoals ze bij Pomaz zeggen; iets wat je lief hebt is leuker om te delen. En daar sluiten we graag bij aan. Met veel plezier werken wij samen met deze organisatie om de meest hoogwaardige zwembaden te realiseren waar levenslang van genoten kan worden.

Menu