fbpx

Pools om in te plonsen, zwemmen en relaxen!

Hybrid Pools staat voor Hoog in Comfort en Laag in Energieverbruik

Ons assortiment is er op gericht om 365 dagen per jaar te kunnen plonsen, loungen & zwemmen tegen de laagste energiekosten! Het klinkt misschien bijna te mooi om waar te zijn. Echter bewijzen we je graag het tegendeel. Wij hebben namelijk een uniek bouwconcept waarmee onze pools efficiënt op kunnen bouwen en uitmuntend kunnen isoleren. Met alle voordelen van dien..

Omdat we zien dat de vraag naar compacte zwembaden groeit hebben wij ons toegespitst op deze specifieke vraag. Zo hebben we onze urban pools in twee formaten uitgedrukt. De Plunge Pool van 390 cm lang en 120 cm diept en we hebben ween Family Pool van 600 cm lang en 150 cm diep. Beide zijn 240 cm breed en voorzien van een inlooptrap met comfortabel loungedek. Ideaal om heerlijk te relaxen.

Naast onze unieke modellen kunnen we ook maatwerk zwembaden voor je maken. Een populaire afmeting is 9×4,5 of 8×4 bijvoorbeeld. Hybrid Pools dé Nr. 1 in geïsoleerde zwembaden!

Duik in dé 8 zwembad kenmerken van Hybrid Pools..

Het best geïsoleerde bad

Onze pools zijn compleet geïsoleerd en kennen geen koude brug. Warmte kan niet ontglippen en kouden krijgt geen kans om toe te treden.

Altijd een ideale temperatuur

Een fantastische isolatiewaarde in combinatie met een thermostaat en warmtebron zorgen voor dé ideale temperatuur.

Het laagste energieverbruik

Efficiëntie wat doorsijpel van bouwproces tot aan de techniek.

365 dagen per jaar plonsgenot

Alle voordelen bij elkaar opgesomd zorgen voor 365 dagen per jaar plons plezier.

Geen verlies van tuinoppervlakte

Geen functionele ruimte verliezen van je tuin door een vlonder afdekking. Geniet je niet in het zwembad? Dan kun je er ook gewoon bovenop dineren.

De meest veilige situatie voor kinderen en huisdieren

De afdekking is hermetisch afgesloten. Geen kans voor onaangename situaties, wel zo veilig!

Een compact bad

Compact in formaat maar multifunctioneel in gebruik. Waarom overbodige ruimte verspelen?

Multifunctionele beleving

Plonsen, relaxen, spelen of zwemmen? Er is geen wens te gek, ruimte voor de gehele familie in één compacte pool.

Plunge Pool

Afmeting: 3,9 x 2,4 x 1,2 meter

Een Plunge Pool is het ideale mini zwembad om in te plonsen en relaxen. Groots comfort in een klein bad. De 2,4 x 3,9 meter grootte Plunge Pool is een wellness beleving voor iedere tuin. Bijzonder in afwerking en energieverbruik.

Duik in de eigenschappen van onze Plunge Pool

  • Van Gat naar Bad binnen 3 weken
  • 30% minder energieverbruik
  • Super snel op temperatuur

Family Pool

Afmeting: 6 x  2,4 x 1,5 meter

Zoals de naam al doet vermoeden is een compact zwembad met waterplezier voor de gehele familie. Slank formaat zwembad, speciaal ontworpen om te plonsen, relaxen en zwemmen. Multifunctioneel gebruik verpakt in een afmeting van 2,4 x 6 meter.

Ontdek de voordelen van onze Family Pool

  • Van Gat naar Bad binnen 3 weken
  • 30% minder energieverbruik
  • Super snel op temperatuur
  • Multifunctioneel in gebruik

Custom Pool

Naar wens samen te stellen

In dit geval maken we een zwembad geheel op maat voor je. Er is geen afmeting te groot of te klein. Zo behoren zwembaden van 8 of 10 meter lengte ook tot de mogelijkheden. Naast de multifunctionele afdekking kunnen we ook zwembaden maken met een Aquadeck lamellen afdekking of een Coverseal afdekking die het bad volledig afsluit.

Ook bij maatwerk gebruiken we het hoog isolerende EPS bouwsysteem en bouwen we in de meeste gevallen binnen 3 weken het zwembad.

Meer weten over de prijzen van een zwembad? Neem een duik in de 11 stappen!

Waarom kiezen voor een klein zwembad van Hybrid Pools..?

Er zijn vele zwembaden beschikbaar in de markt. Deels van deze zwembaden zijn custom made pools, anderen hebben een standaard afmeting en worden als prefab pool rechtstreeks uit de fabriek geleverd en in de tuin geplaatst. Bij Hybrid Pools hebben we gekeken hoe we de snelle doorlooptijd van een prefab pool en de hoogwaardige constructie van een bouwkundig bad konden combineren met een groot bijkomende voordeel; een fantastische isolatiewaarde.

Door zo’n urban pool snel op te kunnen bouwen, magnifiek te isoleren en aan te sluiten op een technische installatie, waarmee we het verbruik van additieven met 80% reduceren, en vervolgens af te dekken met een functionele vlonder afdekking hebben we meerdere voordelen samen kunnen bundelen in een mooi en hoogwaardig eindproduct. Wat zowel een waarde toevoegt aan mooie momenten in de tuin als een waardestijging van de woning. Per saldo mag het dan gezien worden als een waardevolle investering waar wij graag een steentje aan bijdragen.

Genieten van een Hybrid Pool doe je al vanaf een paar tientjes per maand. Kijk op de pagina zwembad financieren voor een toelichting.

Menu