fbpx

Kracht door samenwerking!

VDL Hapro is 1982 is opgericht en gevestigd in Nederland, in het Zeeuwse Kapelle. VDL Hapro legt zich toe op de ontwikkeling, productie en assemblage van zonne- en huidverbeteringsapparatuur en ontwikkelen en produceren zij dakkoffers, fietsendragers en dakdragers onder het travel merk Hapro. Recent is hier het merk Puriq bright waters uit voort gevloeid. Een UVC lichttechniek die we gebruiken om algen en bacteriën in het zwemwater te doden. Door de Puriq lichttechniek kan het gebruik aan chemicaliën met 80% gereduceerd worden.

De productie van VDL Hapro is volledig in Nederland. Ze blijven investeren in de kracht van de merken die zij voeren, waarbij de footprint een belangrijk speerpunt betreft. Ze produceren zoveel mogelijk circulair door gebruik te maken van gerecycled kunststof. Tot 90% van de grondstoffen die ze gebruiken voor hun producten is afkomstig van eigen afval, regeneraat, en afval dat ze aankopen uit de circulaire economie.

Hoogst haalbare Nederlandse kwaliteitsproducten met maximaal hergebruik van grondstoffen. En kraakhelder water met reductie van additieven is.. Hybrid to the max zoals we dat zeggen.

Menu