fbpx

Houd uw zwembad veilig en schoon met een hoogwaardige zwembad cover

Een zwembad in de tuin is natuurlijk fantastisch, maar het onderhoud kan soms een flinke klus zijn. Een zwembad cover kan hierbij de ideale oplossing bieden. Een goede zwembadafdekking beschermt niet alleen het water van het zwembad tegen bladeren en ander vuil, maar voorkomt ook warmteverlies tijdens koudere periodes. Hierdoor blijft het water lekker warm en kan je langer genieten van jouw zwembad.

Wat is de meest populaire afdekking voor zwembaden?

Een van de meest populaire zwembad covers is de coverseal afdekking. Dit type afdekking heeft een uniek mechanisme waarmee de afdekking snel en gemakkelijk geopend en gesloten kan worden. Ook heeft deze afdekking een exclusief vergrendelingssysteem die werken als snel openende deuren. Zo kan je zonder moeite jouw zwembad afdekken en onthullen. Dat is niet voor iedere andere afdekking een gegeven functionaliteit.

Coverseal afdekking beschikbaar in verschillende uitvoeringen

De coverseal afdekking is beschikbaar in verschillende uitvoeringen; manueel, semi automatisch en volledig automatisch. Zo zijn er afdekkingsmogelijkheden die geschikt zijn voor zwembaden in extreme weersomstandigheden en afdekkingen die voldoen aan de NF P90 308 veiligheidsnorm. Deze zwembad covers zijn bovendien bestand tegen uv-straling en chemische producten, waardoor ze jarenlang meegaan.

Wat deze afdekkingen nog unieker maakt, is de gepatenteerde technologie die ervoor zorgt dat er warmte wordt opgewekt onder de afdekking. Hierdoor kan je het water overdag laten opwarmen, zonder dat er extra energie nodig is. In koudere periodes kan je dit effect nog versterken door de afdekking ‘s nachts op het water te laten liggen.

De verschillende zwembad covers

Naast de coverseal zijn er ook andere afdekkingen beschikbaar, zoals een afdekzeil, zeil of lamellen afdekking. Het belangrijkste is dat de afdekking het zwembadwater beschermt tegen vuil en warmteverlies. Door zorg te besteden aan de keuze van de juiste afdekking kan je dus jarenlang plezier hebben van jouw zwembad.

Let wel op dat een afdekking niet alleen het zwembadwater beschermt, maar ook de zwembad gebruikers. Het is belangrijk dat de afdekkingen veilig zijn in gebruik en voldoen aan de geldende veiligheidsnormen. Een coverseal afdekking voldoet bijvoorbeeld aan de NF P90 308 veiligheidsnorm.

Kortom, een cover voor het zwembad af te dekken is een essentieel accessoire voor jouw zwembad. Het beschermt niet alleen het zwembadwater tegen vuil en warmteverlies, maar zorgt ook voor een veilige omgeving voor de zwembad gebruikers. Met een goede zwembadafdekking, zoals de coverseal afdekking, kan je jarenlang plezier hebben van jouw zwembad.

Menu