fbpx

Zwembad in de tuin Eindhoven

Zwemmen, plonsen en relaxen in je eigen Eindhovense stadszwembad!

Een zwembad in de tuin, wie wil dit nu niet? Tijdens de zomerdagen heerlijk verkoelen van een zwembad in je eigen stadstuin. Hoewel je misschien denkt aan een groot formaat zwembad die nooit in de compacte stadstuin gaat passen zijn er ook compacte zwembaden voor in de tuin waarbij je eindeloos kunt zwemmen.

De torenhoge woningvraag in Eindhoven zorgt voor een groeiende schaarste aan mooie percelen met ruime tuinen. Zeker in de binnenstad van Eindhoven. Hoewel de tuinen in de stad exclusiever worden is ook de inrichting steeds luxer, zoals stadstuin met een eigen privé zwembad. Een tuin waarin je heerlijk geniet, dinert en lekker afkoelt in het zwembad. Maar als je even niet zwemt..?

Dek het zwembad af met een functioneel terras

Als je niet aan het zwemmen heeft het zwembad ook geen functie. Als je er toch geen gebruik van maakt is het handig dat verwarmde zwembadwater op temperatuur te behouden maar hoe mooi zou het zijn als die afdekking tevens als functioneel terras kan dienen? Geen verlies van tuinoppervlakte en het water altijd op een aangename temperatuur om spontaan het zwembad in te duiken.

Dus zoek je een zwembad in de tuin Eindhoven dan kan ons assortiment aan urban pools zoals de Plunge Pool (390x240x120 cm) of de Family Pool (600x240x150 cm) wellicht dé invulling geven aan wenselijk zwemplezier in eigen tuin. Onze zwembaden bouwen we op met een uniek en eigen ontwikkeld bouwsysteem van EPS. Hierdoor bouwen we snel en efficiënt het best geïsoleerde zwembad. Van gaat naar slank zwembad binnen 3 weken!

Aanleggen van een bouwkundig folie zwembad?

Een bouwkundig folie zwembad aanleggen is het principe waarmee we zwembaden maken. Dit betekent dat we eerst het constructieve deel maken die we vervolgens bekleden met een hoogwaardige zwembadfolie. Veelal wordt er gekozen voor de gave 3D touch folie van Alkorplan. Door de 3D print krijgt de zwembeleving een extra dimensie wat de aanwinst van een Hybrid Pool een extra verrijking geeft in de Eindhovense stadstuin.

Sta je open voor een kennismaking of wil je meer weten over zwembad in de tuin Eindhoven? Bel voor een afspraak; 06-12782444 (Roy) of stuur ons een berichtje via het contactformulier. 

Laat de inspiratie eens stromen door onze blog artikelen

Menu