fbpx

Waarom je voor Renolit Alkorplan Zwembadfolie zou moeten kiezen?

Wereldwijd de meest gebruikte folie om zwembaden te bekleden!

Renolit Alkorplan heeft een ruim aanbod aan zwembadfolies en accessoires. Niet alleen de esthetische zijn ze uitzonderlijk maar ook op technische gebied maken ze zwembadfolies met een hoge materiaalsterkte en duurzaamheid. Het assortiment aan zwembadfolies en versterkte membraan folies van Renolit Alkorplan worden met zuivere grondstoffen en hoogwaardige kleurstoffen  samengesteld. En alle folies worden bovendien ook nog eens gelakt en geleverd met de unieke Renolit Alkorplan garantie van 100% waterdichtheid.

 

Omdat de zwembadfolie een grote esthetische waarde heeft bij een zwembad blijven ze bij Renolit Alkorplan door ontwikkelen en hebben ze inmiddels een ruim assortiment aan zwembadfolies met verschillende kleuren, patronen en afwerkingen. Een ding hebben ze allemaal gemeen; de samenstelling uit kwalitatief hoogwaardige grondstoffen.

Premium assortiment van Renolit Alkorplan

Renolit Alkorplan Touch

Een zwembadfolie van 2 mm dik met een versterkt membraan, geprint met reliëf, inspired by nature wat zorgt voor een karaktervolle en een persoonlijke touch.

Renolit Alkorplan Xtreme

Het eerste chloorresistente en gewapende folie  van 1,5 mm dikte, één kleur en met 5 jaar garantie op kleurvastheid, 15 jaar op waterdichtheid en 5 jaar op vlekken. Kortom geschikt voor extreme omstandigheden.

Renolit Alkorplan Ceramics

Ook een folie met een versterkte membranen, reliëf en met een design van keramiekmozaïek geïnspireerd op de Griekse mythologie.

Ontdek de gave designs van de TOUCH serie

Standaard folie assortiment van Renolit Alkorplan

Renolit Alkorplan 2000

De meest basis uitvoering zwembadfolie in het assortiment van Renolit Alkorplan met een 1,5 mm dikke PVC folie. Samengesteld om te voldoen aan de standaard wensen van zwembadeigenaren.

Renolit Alkorplan 3000

Een geprinte en met een wapening versterkte zwembadfolie.
Deze folie is voorzien van een dubbele laklaag en verkrijgbaar in 7 exclusieve designs.

Duik ook eens in onze blog artikelen..

Menu