Coverseal zwembadafdekking

Coverseal zwembadafdekking

De Coverseal-afdekking, een bewezen zwembadoplossing met vele voordelen die al jarenlang wordt toegepast in verschillende industriële toepassingen. Ontdek waarom de Coverseal de ideale keuze is voor jouw zwembad.

Unieke Technologie

Coverseal maakt gebruik van een unieke, betrouwbare, en gepatenteerde technologie die al jaren succesvol wordt toegepast in sectoren waar veiligheid en gemak centraal staan, zoals bij soepele en snel openende roldeuren. Deze technologie is specifiek afgestemd op de noden en normen binnen de zwembadwereld.

Eenvoudig Principe

Bij het sluiten van de Coverseal zorgt het unieke mechanisme ervoor dat het membraan van de afdekking wordt geborgd in een speciaal ontwikkelde rail van 10 mm. Het membraan, ontwikkeld onder het label van Serge Ferrari, is bestand tegen uv-stralen, extreme weersomstandigheden en kan meerdere tonnen dragen. Licht van gewicht maar oersterk, veert het membraan na vervorming terug naar zijn oorspronkelijke vorm, waardoor Coverseal een veilige en duurzame zwembadafdekking is.

Personalisatie Opties

Coverseal is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder manuele, semi-automatische, en volledig automatische varianten. Kies uit 6 verschillende kleuren membranen en personaliseer de omkasting in elke RAL-K7 Classic kleur naar keuze, zodat de afdekking perfect past binnen de omgeving.

Top 3 voordelen en meer

 1. Veiligheid voorop:
  • Voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen (NF P90-308).
  • Exclusief vergrendelingssysteem zorgt voor efficiënte en veilige afdekking.
  • Geschikt draagvermogen voor kinderen, huisdieren, en zelfs volwassenen van meer dan 100 kg.

 2. Altijd een zuiver zwembad:
  • Houdt vuil buiten en garandeert waterdichtheid vanuit de onderkant.
  • Voorkomt verdamping en zorgt voor helderder en schoner zwemwater door verduistering van het water (enkel bij donker membraan).
  • Stabiel pH-gehalte, minder chemicaliën nodig voor waterzuivering.

 3. Fantastische isolatiewaarde:
  • Verwarmd zwembad met de laagste energiekosten.
  • Voorkomt warmteverlies en verdamping, bespaart water en energie.
  • Geschikt voor koudere periodes zonder speciale winterafdekking.

De Coverseal afdekking is een geweldige oplossing voor het beschermen van mijn zwembad. De installatie was eenvoudig en de afdekking sluit perfect aan. Ik merk een significante vermindering van vuil en bladeren in het water. Bovendien geeft het me gemoedsrust omdat ik weet dat het veilig is voor kinderen en huisdieren. Sterk aanbevolen!

Fam Diks

Coverseal klant

Ik ben zeer tevreden met mijn Coverseal zwembad afdekking van Hybrid Pools. De veiligheid voor mijn kinderen en huisdieren is gewaarborgd, en vuil blijft effectief buiten het zwembad. De verduisterende werking zorgt voor betere waterkwaliteit en minder gebruik van desinfectiemiddelen. Het hele jaar door heb ik geen extra winterafdekking nodig, en de afdekking biedt fantastische isolatie. Onderhoud is eenvoudig, en de omkasting kon aangepast worden aan mijn tuin. Hybrid Pools leverde uitstekende service met een no-nonsense aanpak. Ik raad de Coverseal en Hybrid Pools sterk aan!

Fam Okkema

Coverseal klant

Als iemand die in een bosrijke omgeving woont, was ik erg bezorgd over het vuil dat in mijn zwembad zou belanden. Sinds ik de Coverseal zwembad afdekking van Hybrid Pools heb, zijn mijn zorgen verdwenen. Het zwembad blijft mooi schoon, ondanks de bladeren en takjes die normaal gesproken een probleem zouden zijn. Bovendien geeft het me een gerust gevoel dat mijn honden veilig zijn als ze los rondlopen, aangezien de afdekking voorkomt dat ze per ongeluk in het water vallen. De Coverseal is echt een geweldige investering en de service van Hybrid Pools was uitstekend. Ik zou deze afdekking aan iedereen aanraden, vooral als je, zoals ik, in een bosrijke omgeving woont.

Fam Schilders

Coverseal klant

Getwijfeld over een Aquadeck of de Coverseal afdekking. Uiteindelijk is het de Coverseal geworden en daar heb ik geen moment spijt van gehad.

Fam Burgmans

Coverseal klant

Overtuigd?

Wil je genieten van deze voordelen? Neem contact met ons op voor meer informatie. Maak jouw zwembadervaring exceptioneel met Coverseal!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Wat voor soort zwembad is het?
Hoe is het zwembad opgebouwd?
Volledig automatisch is op afstand bedienbaar en wordt gevoed door solar en accu.
Bijvoorbeeld keramische randtegels van 40x80x2cm.

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op

Contact Information
Vehicle Information
Preferred Date and Time Selection