Eindhoven

Eindhoven, dé meest innovatieve stad van zuid Nederland

Eindhoven is een stad en gemeente in de provincie Noord-Brabant. Sinds 1961 is het de vijfde grootste stad van Nederland en naar verwachting zal het inwonersaantal van de gemeente Eindhoven alleen nog maar gaan groeien. Het inwoners aantal is 235.923 (1 juli 2021). Eindhoven heeft rond 1920 en 20 jaar daarna meerdere jaren op rij een exponentiële groei mee gemaakt, onder andere door de ontwikkelingen en groei van het Philips concern.

Vandaag de dag wordt Eindhoven nog steeds gekenmerkt door innovatie ontwikkelingen. Zo hebben bedrijven als ASML, DAF, VDL en de recent genomineerde nummer 2 van de MKB innovatie top 100 Additive Industries zijn gevestigd op Eindhovense bodem. 

 

Eindhoven een vooruitstrevende stad met groei ambities..

Om in de nabije toekomst relevant en economisch gezond te blijven heeft Eindhoven groei ambities. Ambities om onder andere te groeien in het aantal innovatieve bedrijven, leefbaarheid en woningaanbod. Maar ook hier speelt een kip en het ei verhaal. Om dit te realiseren zijn er ook meer inwoners noodzakelijk. Om die reden zien we ook een urbanisering trend, steeds meer mensen uit de dorpen vertrekken naar de stad. Daarnaast wordt er fors ingezet om internationals aan te trekken blijkt uit het document City Marketing Eindhoven. Wereldwijd de knapste koppen aantrekken om innovatief relevant te blijven op internationaal niveau.

De invloed van een stijgende bevolkingsdichtheid in Eindhoven en omgeving?

Door het stijgende inwonersaantal zie je steeds meer ontwikkelingen in en rondom de binnenstad. Zo krijgen bestaande gebouwen nieuwe functies. Zoals Eindhovense kantoorpanden die omgedoopt worden naar een gebouw met woonbestemming. Of een complete gebiedsontwikkeling als district E (stationsgebied) dat op de planning staat. Er is veel in beweging in hartje centrum van Eindhoven, maar ook aan de ring worden al jaren nieuwe woningen ontwikkeld. Dit betekent dat woonpercelen steeds compacter worden omdat bouwgrond en de tuinen steeds schaarser worden in Eindhoven en omgeving.

Ook lezen we terug in de ontwikkelingsrapport en het groenbeleid van de gemeente Eindhoven dat de stad te maken heeft met hitte stres. In de steeds warmere zomermaanden wordt het klimaat voor mens en dier onaangenaam. Dit vraagt om verandering. Een duurzame vergroening van de stad gaan hand in hand met de ontwikkelingen van meer economische relevantie en dus ook de woningbouw in omgeving Eindhoven. Als Eindhovens zwembadbouw bedrijf sluiten we graag aan op deze ontwikkelingen. 

Hybrid Pools ontwikkelt mee met de innovatie en de groeiende bevolkingsdichtheid van Eindhoven en omgeving

Bij Hybrid Pools bieden we een concept waarbij we compacte zwembaden realiseren voor in de stadstuinen van Eindhoven en omgeving. Een compleet duurzaam en efficiënt opgebouwd zwembad in eigen tuin. Door ons eigen ontwikkelde en unieke EPS zwembadbouw systeem realiseren we het best geïsoleerde zwembaden in de stad, deze zwembaden in de stadstuin worden ook wel een urban pools genoemd. Door de magnifieke isolatie blijft het zwembadwater beter op temperatuur en geniet je langer van je Eindhovense stadstuin. Daarnaast kost het minder energie om het zwembad te verwarmen en dat resulteerde in een vriendelijkere energierekening.

Naast de voordelen van een korte doorlooptijd van de realisatieperiode en de hoge isolatiewaarde hebben onze urban pools meer voordelen. We werken namelijk met een eco installatie die het energieverbruik en verbruik van additieven om het zwemwater zuiver te houden reduceert. Hiervoor maken we onder andere gebruik van UV licht om het zwembad water te filteren. Graag werken we met bedrijven uit Eindhoven en omgeving. Zo wordt deze UVc techniek ontwikkeld bij Puriq, wat onderdeel is van de Eindhovense VDL groep.

 

Duurzaamheid en dubbelgebruik kenmerken een Eindhovense Hybrid Pool

Nadat Hybrid Pools een compleet geïsoleerd zwembad heeft gerealiseerd, aangesloten op de vernuftige en eco techniek van toonaangevende leveranciers uit Eindhoven en Europa, dient het zwembad ook te worden afgedekt. Hiervoor hebben we samen met Eindhovense engineers naar gekeken hoe we een afdekking konden ontwikkelen die het zwembad isoleert, afdekt tegen vuil en tevens als een terras kan dienen zodat je geen functionele ruimte verliest in de compacte tuin. Een innovatieve zwembadafdekking met dubbelgebruik ontwikkeld voor en door de Eindhovens regio maakt het aanbod van Hybrid Pools een perfect match met de Eindhovense inwoner die hun stadstuin wil verrijken. 

Tevens hebben we goed geluisterd naar de behoeftes van mensen die interesse hebben in een zwembad en dit samengevat en gebundeld in een concept dat we Hybrid Pools hebben genoemd. Zwembaden compact in formaat maat groots in genot. En om die reden presenteren wij ons graag ook bij de volgende zoektermen:

 

Plunge Pool Eindhoven 

Een klein zwembad om heerlijk in te plonsen wordt ook wel een plunge pool genoemd. Door zijn compacte afmeting van 240 cm bij 390 cm past deze in nagenoeg iedere stadstuin. De beperkte afmeting zorgt ervoor dat het een mooi badje is om te plonsen, relaxen en zonnebaden maar niet om in te zwemmen.  Lees er meer over op Plunge Pool Eindhoven 

 

Zwembadbouwer Eindhoven 

Woonachtig in Eindhoven en op zoek naar een zwembadbouwer? Dan is Zwembadbouwer Eindhoven een heel logische zoekterm waar naar gezocht wordt. Hybrid Pools is een zwembadbouwer en zijn voornamelijk actief in Eindhoven en omgeving. Perfect match? Lees er meer over Zwembadbouwer Eindhoven.

 

Zwembad aanleggen Eindhoven 

Een duik in eigen zwembad en woonachtig in Eindhoven. Zwembad aanleggen Eindhoven is dan veelgebruikt zoekwoord om de partij te vinden die het zwembad voor je realiseert. Of het nu gaat om een plunge pool of een multifunctioneel zwembad aanleggen wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden om een prachtig zwembad aan te leggen. Zwembad aanleggen Eindhoven

 

Urban Pool Eindhoven 

Eigen zwembad in de stadstuin gezocht? Dan is een Urban Pool wellicht hét zwembad wat je wensen vervult. Een slank formaat zwembad van alle gemakken zoals een inlooptrap, loungedek en natuurlijk de gelegenheid om in te zwemmen. De urban pool is niet bedoeld om een baantje te trekken maar eindeloos te blijven bewegen met een Jetstream installatie. Alle gemakken in een compact bad. Lees er meer over op Urban Pool Eindhoven 

 

Zwembad in de tuin Eindhoven 

Je vind het fijn om heerlijk in de tuin te genieten. De mooie zonnestraaltjes mee te pakken en het zou verfrissend zij om zo nu en dan een heerlijke plons in het zwembad te nemen. Een zwembad in de tuin is dan dé oplossing. Je kunt natuurlijk kiezen voor een groot bad of wellicht een kleine plunge pool. Welke wensen passen het best bij jou? Lees meer op Zwembad in de tuin Eindhoven.

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op

Contact Information
Vehicle Information
Preferred Date and Time Selection