Zwembadbouwer Eindhoven

Hybrid Pools bouwt compacte Zwembaden in Eindhoven en omgeving!

Woonachtig in de omgeving Eindhoven en behoefte aan verkoeling of verfrissing in de tuin? Dan biedt een zwembad wellicht interessante mogelijkheden. In een Eindhovense stadstuin zal er misschien niet altijd de ruimte zijn voor een groot zwembad maar dat wil niet zeggen dat genieten van een volwaardig zwembad niet mogelijk is, aangenaam kennis te maken wij zijn Hybrid Pools dé zwembadbouwer in Eindhoven.

Oké om volmondig te zeggen dat we dé zwembouwer zijn is misschien een beetje over de top maar op het gebeid van compacte zwembaden voor in de stadstuin bieden we een uniek assortiment wat is wellicht wel weer dé zwembadbouwer maakt die je zoekt. Graag vertellen we meer over wat ons als zwembadbouwer uniek maakt zodat je zelf kunt bepalen of wij diegene zijn die jouw eigen privé zwembad kunnen realiseren.

 

Dé zwembadbouwer voor kleine baden en groots comfort

Hoewel vele zwembadbouwers zicht richten op de grotere zwembaden zien wij juist markt voor de compacte variant zwembaden. Zeker in Eindhoven en omgeving worden de de tuinen en percelen steeds schaarser. Een groot zwembad past daarom in veel gevallen niet binnen de mogelijkheden. En als dat het wel zou doen is het in 90% van de gevallen zelfs interessanter en comfortabeler om voor een klein zwembad te kiezen, ook wel urban pools genoemd.

 

Urban pools voor de Eindhovense stadstuin

Zoals de naam al doet verklappen staat urban pools voor stadszwembaden. Dit zijn zwembaden die compact van formaat zijn zoals de Plunge Pool met een afmeting van: (390x240x120 cm), of onze Family Pool met een afmeting van: (600x240x150 cm). De beide zwembaden zijn compact van formaat en passen daarom in nagenoeg iedere stadstuin in Eindhoven. Door de multifunctionele terrasafdekking, wat betekent dat je het zwembad afdekt en kunt gebruiken als een terras, heb je geen verlies van functionele ruimte in de tuin. Ben je niet aan het zwemmen in je urban pool dan geniet toch gewoon op het terras?

Volledig geïsoleerd voor maximaal comfort en het laagste energieverbruik, te mooi om waar te zijn?

We zijn niet zomaar één van de zwembadbouwers in Eindhoven. We hebben namelijk een eigen zwembadbouwsysteem ontwikkeld. Hierdoor kunnen we de doorlooptijd versnellen, een beter isolatie creëren en het op een duurzame manier bouwkundig realiseren. De hoogste kwaliteit, meeste comfort en de laagste energielasten passen bij de naam Hybrid Pools.

Ervaar het zelf en neem een duik nemen in ons demonstratie zwembad!

Op steenworp afstand van Eindhoven (Walik) hebben we ons demonstratie bad gerealiseerd. Bij interesse in een Hybrid Pool ben je van harte welkom om het zwembad eens te komen bezichtigen en vergeet je zwembroek of bikini niet mee te nemen zodat je er zelf eens in kunt duiken.

Sta je open voor een kennismaking? Bel voor een afspraak; 06-12782444 (Roy) of stuur ons een berichtje via het contactformulier. 

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op

Contact Information
Vehicle Information
Preferred Date and Time Selection