Plunge Pool, Dé Nr. 1 voor plonsplezier in de stadstuin

De Plunge Pool, ook wel mini zwembad in het Nederlands genoemd, is samengesteld om heerlijk in te plonsen en relaxen. Een compact formaat bad dat eigenlijk verrijking is voor iedere tuin. Of het nu gaat om een kleine stadstuin of juist een royale landelijke tuin. De Plunge Pool is door zijn formaat en perfecte isolatie snel op de gewenste temperatuur. Zo’n mini zwembad met c.a. 9 m3 aan waterinhoud en een energiezuinige installatie is dit maximaal plezier met het laagste energieverbruik. Mini zwembad; klein in formaat en groots in comfort.

De Plunge Pool kan tevens worden voorzien van een functionele terrasafdekking. Dit zorgt dat je het mini zwembad met een druk op de knop af kunt sluiten en dus geen ruimte verlies ervaart in de tuin. Je kunt er namelijk gewoon op liggen, zitten, dansen of net waar je zin in hebt. Hierdoor krijgt vuil geen kans om in het water van de plunge pool te komen, blijft het water moeiteloos op temperatuur en creëren we een veilige situatie voor kinderen en huisdieren.

De inwendige maat van de plunge pool  is 240 cm bij 390 cm en 120 cm diep. Dat is ongeveer tot de navel bij een persoon van 180 cm. Door een efficiënt bouwsysteem kunnen we de plunge pool met een snelle doorlooptijd bouwen en plons je binnen enkele weken in je eigen mini zwembad. Nog niet overtuigd? Ontdek 7 redenen om voor een plunge pool te kiezen.

Een plunge pool in een andere afmeting gewenst? Ook maken wij plunge pools in andere afmetingen of indelingen. Maatwerk is ook prima mogelijk bij Hybrid Pools. De plunge pool van 240×390 is echter ontworpen om de perfecte balans tussen comfort en efficiëntie te vinden.

Antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier..

Ja, een Hybrid Pool is financierbaar. Er zijn verschillende mogelijkheden om een Hybrid Pool te financieren. In de meest gunstige situatie zwem je al vanaf 40 euro per maand. Klik hier

De doorlooptijd van ons bouwproces is doorgaans twee weken. Nadat het gat gegraven is kan de vloer worden gestort en kunnen wanden worden gesteld. Nadat de wanden zijn gestort kan tussentijds gestart worden met de voorbereidingen van de technische installatie en kan het bad te worden bekleed. De resterende werkzaamheden zoals de randtegel, bestrating en tuinaanpassing kunnen daarna volgen.

 

Een Plunge Pool past doorgaans in iedere tuin, het is als het ware een mini zwembad. Ons formaat plunge pool is 2,4 bij 3,9 meter. Om deze te realiseren hebben we natuurlijk iets meer ruimte nodig omdat de wand (30cm) ook nog wat ruimte inneemt. Dus theoretisch zou je kunnen zeggen bij een tuin van 4 bij 5 (20m2) zouden we een Plunge Pool kunnen realiseren. Waarom een Plunge Pool de kleine tuin verrijkt lees je op Plunge Pool Kleine Tuin of Klein Zwembad

 

De Plunge Pool wordt bouwkundig gemaakt met een EPS zwembadbouwconstructie. Die EPS wanden worden bekleed met een antischimmel doek en vervolgens met een zwembadfolie. Dit is een pvc folie die we op locatie verwerken. We gebruiken hiervoor de gave zwembad folies van Renolit Alkorplan.

 

Momenteel hebben we klein zwembad als demobad gemaakt in de afmeting van een family pool van 600cm lengte, 240cm breedte en 150cm diepte. Ons demobad is gelegen Walik (omgeving Eindhoven). Voor een Plunge Pool Eindhoven ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Het best geïsoleerde bad

Altijd een ideale temperatuur

Het laagste energieverbruik

365 dagen per jaar plonsgenot

Geen verlies van tuinoppervlakte

De meest veilige situatie voor kinderen en huisdieren

Een compact bad

Multifunctionele beleving

Wat betaal je voor dé Nr.1 geïsoleerde Plunge Pool?

Onze Plunge Pools hebben een fantastische isolatiewaarde waardoor je langer in het jaar kunt genieten van een fijne plons en het water makkelijker en beter op de gewenste temperatuur blijft. Benieuwd naar de initiële investering van zo’n comfortabele Plunge Pool?

Over Ons

Het ontstaan van Hybrid Pools is voortgekomen vanuit de vraag in de markt naar kleine zwembaden. Omdat we geen concept vonden dat voldeed aan de behoeftes in de markt (vooral niet op het gebied van efficiëntie i.c.m. duurzaamheid), hebben we een nieuw zwembadbouwsysteem ontwikkeld. Eenvoudig op te bouwen door het blokkenconcept. Tetris of Lego is er niets bij! Het systeem wordt in een iets andere vorm al enkele jaren succesvol gebruikt om de koudebrug bij de rechtstand in de bouw te voorkomen. Echter, bij zwembaden is het uniek en daar krijg je vaak te maken met een lagere isolatiewaarde, een minder strakke afwerking en bovendien: duur in aanschaf en onderhoud.

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op

Contact Information
Vehicle Information
Preferred Date and Time Selection