fbpx

Plunge Pool

Dé Nr. 1 voor plonsplezier in de stadstuin

De Plunge Pool is samengesteld om heerlijk in te plonsen en relaxen. Een compact formaat bad dat eigenlijk verrijking is voor iedere tuin. Of het nu gaat om een kleine stadstuin of juist een royale landelijke tuin. De Plunge Pool is door zijn formaat en perfecte isolatie snel op de gewenste temperatuur. Met c.a. 9 m3 aan waterinhoud en een energiezuinige installatie is dit maximaal plezier met het laagste energieverbruik.

De Plunge Pool wordt tevens voorzien van een functionele terrasafdekking. Dit zorgt dat je het badje met een druk op de knop af kunt sluiten en dus geen ruimte verlies ervaart in de tuin. Je kunt er namelijk gewoon op liggen, zitten, dansen of net waar je zin in hebt. Hierdoor krijgt vuil geen kans om in het water te komen, blijft het water moeiteloos op temperatuur en creëren we een veilige situatie voor kinderen en huisdieren.

De inwendige maat van het bad is 240 cm bij 390 cm en 120 cm diep. Dat is ongeveer tot de navel bij een persoon van 180 cm. Door een efficiënt bouwsysteem kunnen we een snelle doorlooptijd bieden en plons je binnen enkele weken in het bad. Nog niet overtuigd? Ontdek 7 redenen om voor een plunge pool te kiezen.

Over Ons

Het ontstaan van Hybrid Pools is voortgekomen vanuit de vraag in de markt naar kleine zwembaden. Omdat we geen concept vonden dat voldeed aan de behoeftes in de markt (vooral niet op het gebied van efficiëntie i.c.m. duurzaamheid), hebben we in samenwerking met Isotras een nieuw zwembadbouwsysteem ontwikkeld. Eenvoudig op te bouwen door het blokkenconcept. Tetris of Lego is er niets bij! Het systeem wordt in een iets andere vorm al enkele jaren succesvol gebruikt om de koudebrug bij de rechtstand in de bouw te voorkomen. Echter, bij zwembaden is het uniek en daar krijg je vaak te maken met een lagere isolatiewaarde, een minder strakke afwerking en bovendien: duur in aanschaf en onderhoud.

Kortom: Hybrid Pools biedt het best isolerend bad wat efficiënt opgebouwd kan worden en een dubbelgebruik heeft: van plonsgenot tot het voorkomen van ruimteverlies in je tuin.

Roy Dieker

In mijn verleden heb ik veel mensen mogen adviseren op het gebied van tuinen. Door samenwerkingen met hoveniers en werkzaamheden in de bestratingsbranche heb ik veel ervaring opgedaan in tuinbehoeftes en knelpunten die mensen ervaren in de tuin. Door in deze tijd ook met andere zwembadbouwers samengewerkt te hebben, is de behoefte ontstaan om invulling te geven aan de vraag in de markt die we met Hybrid Pools beantwoorden.

Pierre Jacobs

Zijn roots liggen bij Mercedes waar hij commercieel management heeft gevoerd. Tegenwoordig vertaalt deze ervaring zich in wagenparkbeheer en de verkoop van Italiaanse wijnen. Pierre heeft een voorliefde voor Italië met haar smaakvolle producten en design. Daarnaast geniet hij ontzettend van de tuin en de wellnesselementen zoals de sauna en jacuzzi. Enkel het zwembad ontbrak hieraan. Gezien zijn roots liggen bij ‘Das beste oder nichts’ was een samenwerking met Roys expertise al snel beklonken.

CONTACTEER ONS

Wellicht heeft u vragen of interesse in een nadere kennismaking. Via onderstaande telefoonnummers zijn we bereikbaar of verstuur een berichtje via het contactformulier.

Roy: +31(0)6-12782444
Pierre: +31(0)6-53647666

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Menu
Chat openen
Waar kunnen wij je mee helpen?
Hi 👋 hoe kunnen wij helpen?