Over ons

Over ons

Hybrid Pools is ontstaan als reactie op de groeiende vraag naar compacte zwembaden op de markt. Aangezien er geen bestaand concept voldeed aan de specifieke behoeften in de markt, met name op het gebied van efficiëntie en duurzaamheid, hebben we een innovatief zwembadsysteem ontwikkeld. Het bouwsysteem is eenvoudig te monteren dankzij het blokkenconcept, dat qua gemak vergelijkbaar is met Tetris of Lego. Hoewel een vergelijkbaar systeem al enkele jaren succesvol wordt toegepast om koudebruggen in de bouw te vermijden, is de toepassing ervan in zwembaden uniek. Traditionele zwembaden vertonen vaak lagere isolatiewaarden, een minder strakke afwerking en zijn over het algemeen kostbaar in zowel aanschaf als onderhoud.

De DIT-methode

Onze Plunge Pools hebben een fantastische isolatiewaarde waardoor je langer in het jaar kunt genieten van een fijne plons en het water makkelijker en beter op de gewenste temperatuur blijft. Benieuwd naar de initiële investering van zo’n comfortabele Plunge pool?

Zwembadrenovatie

Ook een zwembad kan na verloop van tijd een opfrisbeurt gebruiken. Denk hierbij aan verouderde zwembadtechniek, zoals gasverwarming, verbleekte bekleding door de jaren heen, of een indeling die niet langer voldoet aan de behoeften. Er kunnen diverse redenen zijn om het zwembad te renoveren, of het nu gaat om het vervangen van de folie of het volledig vernieuwen van het zwembad. Wij staan klaar om je hierbij te ondersteunen.

Bij het renoveren van een zwembad zijn esthetiek, efficiëntie, comfort, en natuurlijk de combinatie van deze factoren vaak de uitgangspunten. Hieronder leggen we uit hoe we deze aspecten aanpakken per onderdeel.

Bouwkundig

Gezinsbehoeften evolueren, en daar passen we het zwembad op aan. Van een klein trapje naar een ruime lounge, een plek om van de zon te genieten en waar (klein)kinderen veilig kunnen spelen. Het verlagen van de diepte van een zwembad van 2 meter naar 1,5 meter om staand, spelend en zwemmend plezier mogelijk te maken, zijn veelvoorkomende voorbeelden van bouwkundige zwembadrenovaties.

Foliebekleding

Na verloop van tijd kan de folie verkleuren of door ouderdom poreus worden en slijtage vertonen. Geen probleem, we verwijderen de oude folie, maken de wanden waar nodig weer strak, voorzien inbouwdelen van nieuwe pakkingen en bekleden het zwembad opnieuw met hoogwaardige zwembadfolie. Onze Renolit Alkorplan-folies zijn pvc-gewapende folies met natuurlijke designs om het zwembad perfect in de tuin te integreren. Met onze speciale lastechniek ontstaan er geen vuilnaadjes, en het foam ondertapijt zorgt voor extra comfort.

Techniek

Of het nu gaat om het handmatig controleren van zwembadwaterwaarden of hoge gasrekeningen door verouderde zwembadverwarming, er kunnen verschillende technische redenen zijn om renovatie te overwegen. Een energiezuinige warmtepomp is altijd een waardevolle toevoeging aan het zwembad. We kunnen ook de techniek vereenvoudigen, zodat je kunt genieten van fris zwemwater zonder gedoe.

Afdekking

Een zwembad afdekken doe je natuurlijk om de warmte in het bad te houden, vuil zoveel mogelijk te weren, en wellicht ook vanuit veiligheidsoverwegingen. Zo kunnen kinderen en huisdieren vrij rondlopen zonder permanent toezicht. Veelvoorkomend is de lamellenafdekking, maar veel van onze klanten kiezen ook voor een Coverseal afdekking. Deze afdekking weerhoudt vuil, vergt minder schoonmaakonderhoud, isoleert goed en is bij uitstek de veiligste afdekking. Kortom, een veelgekozen optie bij het renoveren van een zwembad.

Complete renovatie

Zoals hierboven al los omschreven bij de diverse onderdelen kan het natuurlijk ook een totale renovatie zijn om het zwembad te vernieuwen. Van bouwkundige aanpassingen tot aan de realisatie van de randtegel, behoort alles tot de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op

Contact Information
Vehicle Information
Preferred Date and Time Selection