DIT Methode

Do It Together (DIT) Zwembadbouw met Hybrid Pools

Welkom bij het DIT-zwembadbouw principe, waar we samen streven naar het realiseren van jouw droomzwembad. Bij Hybrid Pools gaat het DIT-concept verder dan alleen de bouwkundige constructie; jij als klant bent actief in het bouwproces en wij bieden alle handvaten en kennis om tot het gewenste eindresultaat te komen. Vergelijk het met het bouwen van een Lego-set, alle bouwelementen en info is aanwezig, enkel het bouwen dient nog te worden gedaan, waarbij het plezier van het creëren centraal staat!

1. Samenwerken met het bouwplan

Ons gedetailleerde bouwplan is als de handleiding van jouw zwembadconstructie zoals een Lego-set, leidend door elke stap van het proces. Voordat we beginnen, wordt de ondergrond geëgaliseerd, en de vloeropbouw en wandconstructie starten. We nemen je direct mee in de te nemen stappen:

01

Egaliseren van de ondergrond en het plaatsen van de vloerisolatie bekisting.

02

Vloerbekisting voorzien van betonblokjes en wapening.

03

Vloerbekisting voorzien van betonblokjes en wapening.

04

Vloerbekisting voorzien van betonblokjes en wapening.

05

Opbouw van de wanden inclusief wapening en het storten van de wanden met beton.

2. Naadloze Opbouw van Geïsoleerde Wanden

Ons systeem maakt gebruik van EPS bouwelementen die met gemak in elkaar passen dankzij een groef/tand verbinding. Klemmen zorgen voor een optimale hechting tijdens het uitharden van de lijm, waardoor een naadloze en geïsoleerde wandopbouw ontstaat. Geen bezetting nodig dus.

3. Klantgericht: Jouw Rol in het Proces

Bij het DIT-concept willen we dat jij als klant zo soepel mogelijk de acties in het bouwproces verricht. Het uitgangspunt is dat gemakkelijk en met veel plezier de werkzaamheden zelf uitvoert. Voor specialistische taken, zoals het verwerken van de folie zullen wij de handen uit de mauwen steken en het samenstellen van de techniek zullen we prefab voorbereiden. Dit zorgt voor gemak en kwaliteit.

Waarom kiezen voor Hybrid Pools?

=

Onze DIT-benadering biedt:

  • Actieve klantenbetrokkenheid: Jij bent de realisator van het zwembad, wij zijn de steun en toeverlaat.
  • Gemak met specialistische taken: Wij nemen de specialistische zaken voor onze rekening, zoals het verwerken van de folie en het samenstellen van de (prefab) techniek.
  • Efficiëntie en Kwaliteit: Onze bouwmethode staat voor een snelle en kwalitatieve realisatie van jouw zwembaddroom.

Do It Together en Ontdek de Voordelen

Ben je enthousiast geworden over onze DIT-benadering? Ontdek de bouwkosten van een zwembad en volg de 11 stappen naar jouw perfecte zwembad in ons artikel. Samen bouwen we aan zwembaden die staan voor eenvoud, efficiëntie, en betrokkenheid. Join the DIT Zwembadbouw community van Hybrid Pools!

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op

Contact Information
Vehicle Information
Preferred Date and Time Selection