fbpx

Family Pool

Multifunctioneel in gebruik maar slank in afmeting

Zoals de naam al doet vermoeden biedt dit bad waterplezier voor de gehele familie. De kinderen kunnen heerlijk plonsen, ouders genieten van verkoeling en middels de jetstream installatie kan er eindeloos worden gezwommen. Of het nu gaat om ontspanning en/of verbetering van vitaliteit, het is beide mogelijk met de Family Pool.

De afmeting en samenstelling van het bad

Het bad is standaard voorzien van een inbouwtrap over de volledige breedte van 240 cm. De lengte van het bad is 600 cm en de diepte 150 cm. Door de ingebouwde hoogwaterlijn skimmers komt het waterniveau tot aan de schouders. (persoon van 180 cm lang)

In 4 stappen tot een Family Pool

Mooie Familie momenten,
dat is waar wij het voor doen!

Veelgestelde vragen over een Family Pool

Over Ons

Het ontstaan van Hybrid Pools is voortgekomen vanuit de vraag in de markt naar kleine zwembaden. Omdat we geen concept vonden dat voldeed aan de behoeftes in de markt (vooral niet op het gebied van efficiëntie i.c.m. duurzaamheid), hebben we in samenwerking met Isotras een nieuw zwembadbouwsysteem ontwikkeld. Eenvoudig op te bouwen door het blokkenconcept. Tetris of Lego is er niets bij! Het systeem wordt in een iets andere vorm al enkele jaren succesvol gebruikt om de koudebrug bij de rechtstand in de bouw te voorkomen. Echter, bij zwembaden is het uniek en daar krijg je vaak te maken met een lagere isolatiewaarde, een minder strakke afwerking en bovendien: duur in aanschaf en onderhoud.

Kortom: Hybrid Pools biedt het best isolerend bad wat efficiënt opgebouwd kan worden en een dubbelgebruik heeft: van plonsgenot tot het voorkomen van ruimteverlies in je tuin.

Roy Dieker

In mijn verleden heb ik veel mensen mogen adviseren op het gebied van tuinen. Door samenwerkingen met hoveniers en werkzaamheden in de bestratingsbranche heb ik veel ervaring opgedaan in tuinbehoeftes en knelpunten die mensen ervaren in de tuin. Door in deze tijd ook met andere zwembadbouwers samengewerkt te hebben, is de behoefte ontstaan om invulling te geven aan de vraag in de markt die we met Hybrid Pools beantwoorden.

Pierre Jacobs

Zijn roots liggen bij Mercedes waar hij commercieel management heeft gevoerd. Tegenwoordig vertaalt deze ervaring zich in wagenparkbeheer en de verkoop van Italiaanse wijnen. Pierre heeft een voorliefde voor Italië met haar smaakvolle producten en design. Daarnaast geniet hij ontzettend van de tuin en de wellnesselementen zoals de sauna en jacuzzi. Enkel het zwembad ontbrak hieraan. Gezien zijn roots liggen bij ‘Das beste oder nichts’ was een samenwerking met Roys expertise al snel beklonken.

CONTACTEER ONS

Wellicht heeft u vragen of interesse in een nadere kennismaking. Via onderstaande telefoonnummers zijn we bereikbaar of verstuur een berichtje via het contactformulier.

Roy: +31(0)6-12782444
Pierre: +31(0)6-53647666

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Menu
Chat openen
Waar kunnen wij je mee helpen?
Hi 👋 hoe kunnen wij helpen?