fbpx

Family Pool

Multifunctioneel in gebruik maar slank in afmeting

Zoals de naam al doet vermoeden biedt dit bad waterplezier voor de gehele familie. De kinderen kunnen heerlijk plonsen, ouders genieten van verkoeling en middels de jetstream installatie kan er eindeloos worden gezwommen. Of het nu gaat om ontspanning en/of verbetering van vitaliteit, het is beide mogelijk met de Family Pool.

De afmeting en samenstelling van het bad

Het bad is standaard voorzien van een inbouwtrap over de volledige breedte van 240 cm. De lengte van het bad is 600 cm en de diepte 150 cm. Door de ingebouwde hoogwaterlijn skimmers komt het waterniveau tot aan de schouders. (persoon van 180 cm lang)

In 4 stappen tot een Family Pool

Mooie Familie momenten,
dat is waar wij het voor doen!

Onze eerste klant aan het woord:

“Roy vertelde uitgebreid over alle verschillende mogelijkheden. We voelden direct een fijne klik met hem én hij kon al op korte termijn beginnen. Wat mij trouwens ook erg aansprak, was de slimme manier waarop Hybrid Pools hun zwembaden bouwt. Een soort dubbelwandige legoblokken waar ze beton in gieten, waardoor het bad extreem goed geïsoleerd is. Samen met Roy zijn we nog naar een showbad gaan kijken. Ook de kinderen gingen mee, evenals hun zwemkleding, dus dat was natuurlijk volop waterpret. Liv en Sten waren zo mogelijk nog enthousiaster dan wij, dus we besloten ervoor te gaan.” (lees het volledige artikel)

Fam. Houben – Eindhoven 

Veelgestelde vragen over een Family Pool

Over Ons

Het ontstaan van Hybrid Pools is voortgekomen vanuit de vraag in de markt naar kleine zwembaden. Omdat we geen concept vonden dat voldeed aan de behoeftes in de markt (vooral niet op het gebied van efficiëntie i.c.m. duurzaamheid), hebben we een nieuw zwembadbouwsysteem ontwikkeld. Eenvoudig op te bouwen door het blokkenconcept. Tetris of Lego is er niets bij! Het systeem wordt in een iets andere vorm al enkele jaren succesvol gebruikt om de koudebrug bij de rechtstand in de bouw te voorkomen. Echter, bij zwembaden is het uniek en daar krijg je vaak te maken met een lagere isolatiewaarde, een minder strakke afwerking en bovendien: duur in aanschaf en onderhoud.

Kortom: Hybrid Pools biedt het best isolerend bad wat efficiënt opgebouwd kan worden en een dubbelgebruik heeft: van plonsgenot tot het voorkomen van ruimteverlies in je tuin.

Roy Dieker

In mijn verleden heb ik veel mensen mogen adviseren op het gebied van tuinen. Door samenwerkingen met hoveniers en werkzaamheden in de bestratingsbranche heb ik veel ervaring opgedaan in tuinbehoeftes en knelpunten die mensen ervaren in de tuin. Door in deze tijd ook met andere zwembadbouwers samengewerkt te hebben, is de behoefte ontstaan om invulling te geven aan de vraag in de markt die we met Hybrid Pools beantwoorden.

CONTACTEER ONS

Wellicht heeft u vragen of interesse in een nadere kennismaking. Via onderstaand telefoonnummer zijn we bereikbaar of verstuur een berichtje via het contactformulier.

Roy: +31(0)6-12782444
    Menu