Family pool

Multifunctioneel in gebruik maar slank in afmeting

Zoals de naam al doet vermoeden biedt dit bad waterplezier voor de gehele familie. De kinderen kunnen heerlijk plonsen, ouders genieten van verkoeling en middels de jetstream installatie kan er eindeloos worden gezwommen. Of het nu gaat om ontspanning en/of verbetering van vitaliteit, het is beide mogelijk met de Family Pool.

 

De afmeting en samenstelling van het bad

Het bad is standaard voorzien van een inbouwtrap over de volledige breedte van 240 cm. De lengte van het bad is 600 cm en de diepte 150 cm. Door de ingebouwde hoogwaterlijn skimmers komt het waterniveau tot aan de schouders. (persoon van 180 cm lang)

Antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier..

Ja, een Hybrid Pool is financierbaar. Er zijn verschillende mogelijkheden om een Hybrid Pool te financieren. In de meest gunstige situatie geniet je al van een zwembad in de tuin voor 80 euro per maand. Klik Hier

 

Het best geïsoleerde bad

Altijd een ideale temperatuur

Het laagste energieverbruik

365 dagen per jaar plonsgenot

Geen verlies van tuinoppervlakte

De meest veilige situatie voor kinderen en huisdieren

Een compact bad

Multifunctionele beleving

Wat betaal je voor dé Nr.1 geïsoleerde Family Pool?

Onze Family Pools hebben een fantastische isolatiewaarde waardoor je langer in het jaar kunt genieten van een fijne plons en het water makkelijker en beter op de gewenste temperatuur blijft. Benieuwd naar de initiële investering van zo’n comfortabele Plunge Pool?

Over Ons

Het ontstaan van Hybrid Pools is voortgekomen vanuit de vraag in de markt naar kleine zwembaden. Omdat we geen concept vonden dat voldeed aan de behoeftes in de markt (vooral niet op het gebied van efficiëntie i.c.m. duurzaamheid), hebben we een nieuw zwembadbouwsysteem ontwikkeld. Eenvoudig op te bouwen door het blokkenconcept. Tetris of Lego is er niets bij! Het systeem wordt in een iets andere vorm al enkele jaren succesvol gebruikt om de koudebrug bij de rechtstand in de bouw te voorkomen. Echter, bij zwembaden is het uniek en daar krijg je vaak te maken met een lagere isolatiewaarde, een minder strakke afwerking en bovendien: duur in aanschaf en onderhoud.

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op

Contact Information
Vehicle Information
Preferred Date and Time Selection