fbpx

Plunge Pool, Dé Nr. 1 voor plonsplezier in de stadstuin

De Plunge Pool, ook wel mini zwembad in het Nederlands genoemd, is samengesteld om heerlijk in te plonsen en relaxen. Een compact formaat bad dat eigenlijk verrijking is voor iedere tuin. Of het nu gaat om een kleine stadstuin of juist een royale landelijke tuin. De Plunge Pool is door zijn formaat en perfecte isolatie snel op de gewenste temperatuur. Zo’n mini zwembad met c.a. 9 m3 aan waterinhoud en een energiezuinige installatie is dit maximaal plezier met het laagste energieverbruik. Mini zwembad; klein in formaat en groots in comfort.

De Plunge Pool kan tevens worden voorzien van een functionele terrasafdekking. Dit zorgt dat je het mini zwembad met een druk op de knop af kunt sluiten en dus geen ruimte verlies ervaart in de tuin. Je kunt er namelijk gewoon op liggen, zitten, dansen of net waar je zin in hebt. Hierdoor krijgt vuil geen kans om in het water van de plunge pool te komen, blijft het water moeiteloos op temperatuur en creëren we een veilige situatie voor kinderen en huisdieren.

De inwendige maat van de plunge pool  is 240 cm bij 390 cm en 120 cm diep. Dat is ongeveer tot de navel bij een persoon van 180 cm. Door een efficiënt bouwsysteem kunnen we de plunge pool met een snelle doorlooptijd bouwen en plons je binnen enkele weken in je eigen mini zwembad. Nog niet overtuigd? Ontdek 7 redenen om voor een plunge pool te kiezen.

Een plunge pool in een andere afmeting gewenst? Ook maken wij plunge pools in andere afmetingen of indelingen. Maatwerk is ook prima mogelijk bij Hybrid Pools. De plunge pool van 240×390 is echter ontworpen om de perfecte balans tussen comfort en efficiëntie te vinden.

Antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier..

Wat betaal je voor dé Nr.1 geïsoleerde Plunge Pool?

Onze Plunge Pools hebben een fantastische isolatiewaarde waardoor je langer in het jaar kunt genieten van een fijne plons en het water makkelijker en beter op de gewenste temperatuur blijft. Benieuwd naar de initiële investering van zo’n comfortabele Plunge Pool?

Over Ons

Het ontstaan van Hybrid Pools is voortgekomen vanuit de vraag in de markt naar kleine zwembaden. Omdat we geen concept vonden dat voldeed aan de behoeftes in de markt (vooral niet op het gebied van efficiëntie i.c.m. duurzaamheid), hebben we een nieuw zwembadbouwsysteem ontwikkeld. Eenvoudig op te bouwen door het blokkenconcept. Tetris of Lego is er niets bij! Het systeem wordt in een iets andere vorm al enkele jaren succesvol gebruikt om de koudebrug bij de rechtstand in de bouw te voorkomen. Echter, bij zwembaden is het uniek en daar krijg je vaak te maken met een lagere isolatiewaarde, een minder strakke afwerking en bovendien: duur in aanschaf en onderhoud.

Kortom: Hybrid Pools biedt het best isolerend bad wat efficiënt opgebouwd kan worden en een dubbelgebruik heeft: van plonsgenot tot het voorkomen van ruimteverlies in je tuin.

Roy Dieker

In mijn verleden heb ik veel mensen mogen adviseren op het gebied van tuinen. Door samenwerkingen met hoveniers en werkzaamheden in de bestratingsbranche heb ik veel ervaring opgedaan in tuinbehoeftes en knelpunten die mensen ervaren in de tuin. Door in deze tijd ook met andere zwembadbouwers samengewerkt te hebben, is de behoefte ontstaan om invulling te geven aan de vraag in de markt die we met Hybrid Pools beantwoorden.

CONTACTEER ONS

Wellicht heeft u vragen of interesse in een nadere kennismaking. Via onderstaande telefoonnummers zijn we bereikbaar of verstuur een berichtje via het contactformulier.

Roy: +31(0)6-12782444
    Menu