Zwembad aanleggen Eindhoven

Zwembad aanleggen Eindhoven

Woonachtig in Eindhoven of omgeving en overwegend een zwembad aan te laten leggen? Dan zijn er verschillende keuzes te maken zoals een compact zwembad als een plunge pool of een groot zwembad van 8 bij 4 meter. Een esthetisch gaaf overloop zwembad of  juist een ultra comfortabel zwembad met de laagste energielasten? Om voor het juiste zwembad te kiezen is het goed om het een en ander af te wegen.

 

Wat zijn de behoeftes omtrent een zwembad?

Om het juiste zwembad aan te laten leggen wat aan de wensen voldoet is het wijs om de zwembad behoeftes helder in kaart te brengen, tenslotte is een zwembad aanleggen een duurzame investering. Er zijn vele verschillende zwembaden mogelijk. Allemaal met andere eigenschappen en uiteenlopende prijzen.  Wat een zwembad kost? Bekijk het hier.

Zwembad aanleggen om zo nu en dan een verfrissende plons te nemen? Dan is een plunge pool wellicht het ideale zwembad. Een compact bad, snel op de gewenste temperatuur, eenvoudig zuiver te houden en de laagste energielasten. Is de esthetiek van het zwembad juist belangrijk en moet het niet zo’n plompe bak met water worden? Dan is het wellicht interessant om te gaan voor een slank zwembad met en afmeting van 6 bij 2,4 meter in plaats van 6 bij 3 meter.

Beperkte ruimte voor een zwembad in de Eindhovense stadstuin?

Maar wel de behoefte om te werken aan je vitaliteit en regelmatig een half uurtje te zwemmen? Dan is een groot zwembad om baantjes in te trekken wellicht niet de best passende oplossing maar een compact en slank zwembad met een jetstream juist wel. Zo blijf je eindeloos zwemmen en trainen aan je vitaliteit zonder hier heel de tuin aan op te moeten offeren.

Voor de mensen die comfort willen ervaren maar ook het laagste energieverbruik kunnen waarderen, eindeloos willen zwemmen, maar ook spontaan in het zwembad met hét ideale watertemperatuur te plonsen is onze Family Pool een heel mooi bad dat aan die wensen zou kunnen voldoen.

Onze Family Pool, zoals de naam al doet vermoeden is een zwembad voor de gehele family. Met een afmeting van 6 bij 2,4 meter en een inkooptrap over de volledige breedte is het een ideaal bad om fijn van te genieten. Heerlijk relaxen, plonsen en desgewenst te zwemmen. Niet aan het genieten van het zwembad? Dan dek je het gemakkelijk af met de vlonder terras afdekking. Zo verlies je geen functionele tuinoppervlakte.

Het ideale moment om een zwembad aan te leggen?

In alle vier de seizoenen kan een zwembad worden aangelegd. Hoewel dat vaak in het voorjaar bij de eerste zonnestraaltjes wordt gedacht aan een zwembad is dat vaak een erg druk seizoen voor een zwembad aanleggen. Om die reden is het mooie najaar vaak ook een prima moment om een zwembad aan te leggen. Het is enkel wel erg afhankelijk van de weersomstandigheden. Vriest het stevig dan is het vaak niet mogelijk om een zwembad aan te leggen omdat er ook beton gestort zal moeten worden. Het best informeer je tijdig naar de mogelijkheden om een zwembad aan te leggen. In verband met de volle agenda’s en levertijd kun je zo vooraf tijdig alles plannen en dat werkt vaak wel zo prettig.

Kies je voor een mooi slank en geïsoleerd zwembad aanleggen in Eindhoven of omgeving? Kijk dan ook zeker eens naar onze Plunge Pool of Family Pool. Of breng een bezoek aan ons demonstratie zwembad dat op steenworp afstand van Eindhoven (Walik) is gesitueerd.

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op

Contact Information
Vehicle Information
Preferred Date and Time Selection