Domada poolhouses

Domada: Partner in Luxe Poolhouses en Bijgebouwen

 

Bij Hybrid Pools zijn we er trots op samen te werken met de beste partners in de branche, en een van die partners is Domada. Met hun expertise in luxe poolhouses en bijgebouwen zijn ze de perfecte aanvulling op ons en leveren kwaliteit en ontzorging aan onze klanten.

Domada is een Nederlands bedrijf uit Son (NB) dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van hoogwaardige poolhouses en bijgebouwen in de tuin. Met een passie voor esthetiek en vakmanschap streven ze ernaar om unieke en adembenemende buitenruimtes te creëren voor hun klanten. Ze begrijpen dat maatwerk van cruciaal belang is, waarbij ze zich richten op het realiseren van de visie die de klant mooi vindt en die past binnen hun behoeften.

Bij Domada draait alles om vakmanschap en betrouwbaarheid. Ze hechten waarde aan kwaliteit en leveren hun poolhouses en bijgebouwen met een levertijd vanaf 6 weken. Afspraak is afspraak, en ze doen er alles aan om aan de verwachtingen van de klant te voldoen en deze zelfs te overtreffen. Snel schakelen zit in de cultuur van Domada, wat mooi overeenkomt met die van Hybrid Pools.

Een van de unieke aspecten van Domada is hun vermogen om snel en efficiënt te werken zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Zo kunnen we de techniek van het zwembad prefab in het poolhouse maken, inclusief bijvoorbeeld een sauna, en het poolhouse compleet binnen één dag plaatsen. Dit maakt het mogelijk om de processen soepel te laten verlopen en de doorlooptijd te verkorten.

Bij de bouw van een poolhouse of bijgebouw is vaak een betonnen fundering vereist. In afstemming nemen we deze stap voor efficiëntie al mee tijdens het storten van het zwembad. Door dit gecombineerde proces kunnen ze de doorlooptijd verkorten en ervoor zorgen dat alles naadloos op elkaar aansluit.

Met een team van ervaren ontwerpers en vakmensen begeleidt Domada je door het hele proces, van concept tot voltooiing. Ze staan bekend om hun expertise in maatwerk en luisteren aandachtig naar uw wensen en behoeften om een buitenruimte te creëren die perfect bij je past.

We zijn verheugd om Domada als partner te hebben op onze website. Bezoek hun website op www.domada.nl en ontdek de prachtige maatwerkcreaties die ze hebben gerealiseerd. Of u nu op zoek bent naar een luxueus poolhouse, een multifunctioneel bijgebouw of een combinatie van beide, Domada staat voor u klaar om uw droom buitenruimte werkelijkheid te maken.

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op

Contact Information
Vehicle Information
Preferred Date and Time Selection