fbpx

Urban pool

Groots plezier in een klein stadszwembad (urban pool)!

Een compacte stadstuin, warmere zomers en de oververhitte huizenmarkt vragen om verkoeling. Een Urban Pool, een klein zwembad voor de kleine tuin, is een perfecte uitkomst om te verkoelen, loungen en plonsen in eigen tuin. Voor de kleine tuin in de stad biedt de urban pool dé oplossing. Met dusdanig bescheiden afmetingen is zo’n compact zwembad geschikt om als hét perfecte stadszwembad te fungeren.

De torenhoge woningvraag heeft de grondprijzen flink laten stijgen. Bouwgrond en de percelen zijn hierdoor ook steeds compacter geworden en dat vertaald zich in veelal een kleine tuin. Zeker op prominente locaties in het centrum van verschillende grote steden. Ben je de gelukkige om zo’n mooie plek in de stad te bemachtigen, dan wil je er ook maximaal van kunnen genieten. Een echt zwembad is in de meeste stadtuinen geen optie. Of toch wel? Een urban pool kan uitkomst bieden! Een compact zwembad waarin je lekker afkoelt, plonst en relaxt. En met een optionele tegenstroom installatie transformeert het naar een volwaardig zwembad maar dan voordeliger dan een duur zwembad met vele kubieke meter water dat gefilterd en verwarmd moet worden.

De Urban Pool van Hybrid Pools is klein van formaat, groots in comfort én in nagenoeg iedere tuin past!

Met de Plunge Pool (390x240x120 cm) en de Family Pool (600x240x150 cm) bieden we twee supergoed geïsoleerde zwembaden met vele voordelen tegen het laagste energieverbruik. Je kiest een Hybrid Pool als je 365 dagen per jaar energiezuinig wilt kunnen plonsen of zwemmen en geen kostbare ruimte wilt verliezen in je tuin. Met de ingebouwde trap van drie treden ontstaat er tevens een heerlijk loungedek. Bekijk meer over onze pools..

Welke Urban Pool in de tuin?

Laten we beginnen met de overeenkomsten tussen de twee zwembaden. Beide urban pools zijn compact in formaat, supergoed geïsoleerd, voorzien van een hoogwaardige en geluidsarme technische installatie. Voor beiden is een minimaal gebruik van chemicaliën nodig om het badwater te zuiveren en ze zijn allebei compleet afsluitbaar middels een functioneel vlonderterras in plaats van een afdekbaar rolluik. Hiermee worden de pools volledig geïsoleerd. Ze verliezen dan nauwelijks warmte, er zo kan geen vuil in de zwembaden komen en vanwege de oersterke constructie kan op de vlonder met gemak een loungeset, eettafel of bloembakken staan. Door deze afdekvlonder verlies je bovendien geen functionele ruimte in de tuin wanneer je het zwembad niet gebruikt en biedt extra bescherming ten opzichte van zo’n traditioneel rolluik afdekking. Onze urban pool hebben een inbouw trap over de volledige breedte waarbij de eerste trede wat dieper is gemaakt zodat je er perfect op kunt relaxen.

Duik in de voordelen van de Plunge Pool, een verrijking voor iedere kleine tuin!

De verschillen dan. De Plunge Pool is het kleinste urban pool met een inwendige afmeting van 390 centimeter lang, 240 centimeter breed en 120 centimeter diep en daarmee hét ideale bad voor de kleinere tuinen. Het waterniveau komt bij iemand met een gemiddelde lengte van 180 centimeter ongeveer tot de navel. Een heerlijk urban pool om in te plonsen, te relaxen of voor uren waterpret voor de kinderen. De 30cm brede wanden zijn optimaal geïsoleerd, inclusief deze wand zijn de buitenwerkse afmetingen van het bad; 450 cm bij 300 cm. Door zijn compacte formaat, het comfort en het lage energieverbruik het meest ideale bad voor de kleinere stadstuin.

Zorgeloos genieten met een multifunctioneel maar klein zwembad, dé 6 meter lange Family variant wordt heel compleet geleverd!

Onze Family Pool is het grootste en meest multifunctioneel zwembad met de inwendige afmeting van 600 centimeter lang, 240 centimeter breed en 150 centimeter diep. Het waterniveau komt bij iemand van 180 centimeter lang ongeveer tot de schouders. Een iets ruimer, maar nog altijd compact zwembad dus. Precies goed om met z’n allen in te plonsen en relaxen en… te zwemmen, want dat is bij deze urban pool ook een optie. Met een jetstream kan een tegenstroming gecreëerd worden die per uur tot wel 3,5 keer de gehele badinhoud rondpompt. De jetstream zorgt voor een uitstekende manier om in eigen tuin te bewegen en vitaal te blijven. Zoals de naam al doet verklappen; een ideaal zwembad voor de hele familie.

Interesse in een Urban Pool van Hybrid Pools?

We helpen je graag om stap voor stap jouw ideale urban pool te realiseren. Dat begint natuurlijk met het bepalen van jouw wensen en het maken van keuzes. Heb je voorkeur voor het plonsbad of de Family Pool? Op welke plek in je tuin zou je het zwembad graag gerealiseerd willen hebben? Betalen uit eigen liquide middelen of het zwembad financieren? Als deze en andere vragen zijn beantwoord, gaan we voorbereidingen treffen en een projectplanning opzetten. De planning is te verdelen in een aantal fases zoals; graafwerkzaamheden, realisatie van het bouwkundig deel, de installatie, de foliebekleding van het zwembad, de randafwerking en tot slot de afdekking.

Natuurlijk ondersteunen we je bij het kiezen van de juiste urban pool en nemen we de meeste werkzaamheden voor je uit handen. Of je nu zocht naar een uban pool, woodlux urban pool, houten zwembad van 350 cm lang je bent hier op de pagina beland en hopelijk hebben we je mogen enthousiasmeren over urban pools aanbod. We leveren het als een complete set inclusief techniek en waterfiltering programmeren voor kraakhelder zwemwater.

Zullen we eens kennis maken en verder praten over een urban pool? Of neem gewoon een duik in ons demo zwembad, omgeving Eindhoven. Bel voor een afspraak; 06-12782444 (Roy) of stuur ons een berichtje via het contactformulier.

Roy Dieker

Menu