fbpx

Plunge Pool Eindhoven

Groots plezier in een eigen stadszwembad!

Een compacte stadstuin, warmere zomers en de oververhitte huizenmarkt vragen om verkoeling. Een Plunge Pool, een klein zwembad om in te plonsen, is een perfecte uitkomst om te verkoelen in eigen tuin. Hoe groot of klein die tuin ook mag zijn.

De torenhoge woningvraag in Eindhoven heeft de grondprijzen flink laten stijgen. Bouwgrond en de bijbehorende tuinen in Eindhoven en omgeving zijn hierdoor ook steeds compacter geworden. Zeker in de binnenstad van Eindhoven is de grond erg schaars en hooggeprijsd. Ben je de gelukkige om zo’n mooie plek in de stad te bemachtigen, dan wil je er ook maximaal van kunnen genieten. Een zwembad is in de meeste stadtuinen geen optie. Of toch wel? Een plunge pool kan ook in de binnenstad van Eindhoven een uitkomst bieden! Een compact bad waarin je lekker afkoelt, plonst en relaxt.

Duik in de voordelen van de plunge pool of zijn grotere broertje; de Family Pool

De Plunge Pool heeft een afmeting van: (390x240x120 cm), terwijl de Family Pool een afmeting heeft van: (600x240x150 cm). Beide baden zijn ideaal te plaatsen in de Eindhovense stadstuin. Door het efficiënt bouwsysteem waarmee we ze maken is het bouwkundig binnen enkele dagen gerealiseerd en ook nog eens magnifiek geïsoleerd. Dat maakt een Plunge Pool van Hybrid Pools zo comfortabel en energiezuinig.

Dieper duiken in de voordelen van een Plunge Pool?

De meeset voordelen van onze plunge pool staan hierboven omschreven. Echter hebben we op de pagina plunge pool nog meer informatie samengevat. Zo worden onze plunge pools ook met een multifunctionele afdekking geleverd die ook als terras gebruikt kan worden, een win-win situatie.

Natuurlijk ondersteunen we je bij het maken van de juiste keuzes en nemen we de meeste werkzaamheden voor je uit handen. 

Sta je open voor een kennismaking? Bel voor een afspraak; 06-12782444 (Roy) of stuur ons een berichtje via het contactformulier. 

Laat de inspiratie eens stromen door onze blog artikelen

Menu