Hybrid Pools, uitzonderlijk geïsoleerde zwembaden

Hybrid Pools staat voor 365 dagen per jaar plonsen, loungen & zwemmen en dat tegen de laagste energiekosten! Te mooi om waar te zijn? Helemaal niet! Dit nieuwe zwembadconcept waarbij comfort en gemak in alles doorsijpelt (of zwemt, maar net wat je wilt) is namelijk het best geïsoleerde inbouw zwembad in de markt. 

We gebruiken EPS-bouwelementen, wat één van de meest isolerende materialen is en vooral in de huizenmarkt gebruikt wordt. Hierdoor ontstaat geen koudebrug, heb je weinig energie nodig en blijft je bad altijd op de gewenste temperatuur. Deze bouwblokken ontvang je als een compleet legobouwpakket, welke wij volledig voor je in elkaar zetten.

Er zijn verschillende elementen die af fabriek inbouwdelen bevatten, zoals skimmers, inspuiters, lampen en een jet stream indien gewenst. Hierdoor zetten we onze baden snel en strak in elkaar met de meeste efficiëntie. De goed geïsoleerde bouwelementen worden volgestort met gewapend beton. Dat maakt dat je met een klein zwembad van Hybrid Pools minder energiekosten hebt en je tevens een grote steen bijdraagt aan duurzaamheid. Dat de ijzersterke bouwconstructie ook nog eens bouwkundig verantwoord is en voor jarenlang plezier zorgt, hoeven we eigenlijk niet meer te zeggen (maar we doen het toch!).

Plunge pool

Afmeting: 3,9 x 2,4 x 1,2 meter


Een Plunge Pool is het ideale bad om in te plonsen en relaxen. Groots comfort in een klein bad.

Family pool

Afmeting: 6 x 2,4 x 1,5 meter


Zoals de naam al doet vermoeden is een compact zwembad met waterplezier voor de gehele familie.

Custom pool

Naar wens samen te stellen


In dit geval maken we een zwembad geheel op maat voor je. Genieten zoals jij dat wilt.

Over ons

Het ontstaan van Hybrid Pools is voortgekomen vanuit de vraag in de markt naar kleine zwembaden. Omdat we geen concept vonden dat voldeed aan de behoeftes in de markt (vooral niet op het gebied van efficiëntie i.c.m. duurzaamheid), hebben we een nieuw zwembadbouwsysteem ontwikkeld. Eenvoudig op te bouwen door het blokkenconcept. Tetris of Lego is er niets bij! Het systeem wordt in een iets andere vorm al enkele jaren succesvol gebruikt om de koudebrug bij de rechtstand in de bouw te voorkomen. Echter, bij zwembaden is het uniek en daar krijg je vaak te maken met een lagere isolatiewaarde, een minder strakke afwerking en bovendien: duur in aanschaf en onderhoud.

Een compact formaat zwembad voor de luxe stadstuin of liever groots genieten in een maatwerk bad?

Om comfort en efficiëntie te combineren hebben we twee urban pool concepten uitgewerkt. Via de Plunge Pool en de Family Pool kom je meer te weten over de voordelen en mogelijkheden van de desbetreffende zwembaden. Liever een andere afmeting? Ook dat is mogelijk, neem in dat geval contact op voor de mogelijkheden.

We gebruiken EPS-bouwelementen, wat één van de meest isolerende materialen is en vooral in de huizenmarkt gebruikt wordt. Hierdoor ontstaat geen koudebrug, heb je weinig energie nodig en blijft je bad altijd op de gewenste temperatuur. Deze bouwblokken ontvang je als een compleet legobouwpakket, welke wij volledig voor je in elkaar zetten. Er zijn verschillende elementen die af fabriek inbouwdelen bevatten, zoals skimmers, inspuiters, lampen en een jet stream indien gewenst. Hierdoor zetten we onze baden snel en strak in elkaar met de meeste efficiëntie. De goed geïsoleerde bouwelementen worden volgestort met gewapend beton. Dat maakt dat je met een klein zwembad van Hybrid Pools minder energiekosten hebt en je tevens een grote steen bijdraagt aan duurzaamheid. Dat de ijzersterke bouwconstructie ook nog eens bouwkundig verantwoord is en voor jarenlang plezier zorgt, hoeven we eigenlijk niet meer te zeggen (maar we doen het toch!).

Wat kun je verwachten bij Hybrid Pools?

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op

Contact Information
Vehicle Information
Preferred Date and Time Selection