Custom pool

Een maatwerk zwembad zoals u dat wilt

n dit geval maken we een zwembad geheel op maat voor je. Er is geen afmeting te groot of te klein. Zo behoren zwembaden van 8 of 10 meter lengte en 4 of 5 meter breedte ook tot de mogelijkheden. Naast de multifunctionele afdekking kunnen we ook zwembaden maken met een Aquadeck lamellen afdekking of een Coverseal afdekking die het bad volledig afsluit.

Ook bij maatwerk gebruiken we het hoog isolerende EPS bouwsysteem en bouwen we in de meeste gevallen binnen 3 weken het zwembad.

Meer weten over de prijzen van een zwembad? Neem een duik in de 11 stappen!
Of ontvang een vrijblijvend voorstel van het best geïsoleerde zwembad van Europa.

 

Het best geïsoleerde bad

Altijd een ideale temperatuur

Het laagste energieverbruik

365 dagen per jaar plonsgenot

Geen verlies van tuinoppervlakte

De meest veilige situatie voor kinderen en huisdieren

Een compact bad

Multifunctionele beleving

Wat betaal je voor dé Nr.1 geïsoleerde Hybrid Pool?

Onze Plunge Pools hebben een fantastische isolatiewaarde waardoor je langer in het jaar kunt genieten van een fijne plons en het water makkelijker en beter op de gewenste temperatuur blijft. Benieuwd naar de initiële investering van zo’n comfortabele Plunge Pool?

Over Ons

Het ontstaan van Hybrid Pools is voortgekomen vanuit de vraag in de markt naar kleine zwembaden. Omdat we geen concept vonden dat voldeed aan de behoeftes in de markt (vooral niet op het gebied van efficiëntie i.c.m. duurzaamheid), hebben we een nieuw zwembadbouwsysteem ontwikkeld. Eenvoudig op te bouwen door het blokkenconcept. Tetris of Lego is er niets bij! Het systeem wordt in een iets andere vorm al enkele jaren succesvol gebruikt om de koudebrug bij de rechtstand in de bouw te voorkomen. Echter, bij zwembaden is het uniek en daar krijg je vaak te maken met een lagere isolatiewaarde, een minder strakke afwerking en bovendien: duur in aanschaf en onderhoud.

Offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op

Contact Information
Vehicle Information
Preferred Date and Time Selection